Ciorbe/Supe

Ciorba de loboda cu oua intregi

Azi am facut prima data ciorba de loboda si ne-a placut foarte mult. Ce bine ca este gradina bunicii atat de plina de verdeata si de legume!

Ingrediente:

  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 3-4 cartofi
  • 6 oua
  • frunze de loboda
  • 300 ml suc de rosii
  • leustean
  • sare
  • zeama de lamaie

Mod de preparare ciorba de loboda cu oua intregi.

Punem ceapa taiata julienne impreuna cu morcovul dat pe razatoarea mare la fiert si le lasam sa fiarba sub capac pentru 15 minute. Adaugam cartofii si loboda tocata si lasam in continuare la fiert inca 15 minute.

Adaugam apoi sucul de rosii si ouale ( le spargem pe rand si le dam drumul in ciorba, iar ele vor ramane intregi) si mai lasam 20 de minuta sa fiarba.

Adaugam la final leusteanul, sare si zeama de lamaie dupa gust.

Pofta buna!

 

Rahela

Bine ai venit in bucataria mea virtuala! Sunt Rahela, autorul blogului Farfuria cu gust si va propun retete simple traditionale, dar si retete din bucatria internationala adaptate gustului nostru.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Check Also
Close
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker