MancaruriPui

Tocanita cu pipote de pui

Ingrediente:

  • 1 punga de pipote si inimi
  • 2 cepe
  • 2 linguri de pasta de tomate
  • 100 ml ulei
  • marar
  • sare
  • piper

Mai intai curatam bine pipotele si le dam in fiert.

Calim ceapa tocata marunt in ulei incins, adaugam si pipotele si le lasam 5-6 minute la foc iute.

Adaugam 1 cana de apa si pasta de tomate. Adaugam si sare si piper dupa gust, acoperim cratita cu un capac si lasam la fiert. Daca este nevoie mai adaugam apa.

Servim cu mamaliguta, pofta buna!

Rahela

Bine ai venit in bucataria mea virtuala! Sunt Rahela, autorul blogului Farfuria cu gust si va propun retete simple traditionale, dar si retete din bucatria internationala adaptate gustului nostru.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker