Biscuiti cu dulceata
Biscuiti cu dulceata de trandafiri am facut, dar merge cu orice tip de dulceata. Nu i-am adaugat niciun fel de arome deoarece i-ar fi luat din aroma dulcetei de trandafiri. Si pot fi un desert de post ideal pentru persoanele interesate.
Ingrediente:
- 200 g dulceata
- 50 ml ulei
- 20 g zahar
- 2oo g faina
- 1 plic de praf de copt
- zahar pudra
Mod de preparare biscuiti cu dulceata.
Amestecam intr-un bol dulceata cu uleiul si zaharul. In alt bol amestecam faina cu praful de copt. Adaugam compozitia de dulceata peste cea de faina si framantam bine.
Aluatul rezultat este moale, uleios si nelipicios.
Facem filute cat perisoarele, le punem in tava tapetata cu hartie de copt si le aplatizam cu degetele. Lasam spatiu intre biscuiti.
Dam biscuitii fix 10 minute la cuptorul preincalzit la 200 de grade. Nu-i lasati mai mult, desi par moi si nefacuti, imediat ce-i scoatem din cuptor incep sa se intareasca. Ii pudram cu zahar pudra.
Pofta buna!