Brookie cu M&M
Brookie cu M&M este o combinatie delicioasa intre negresa si biscuite care se face destul de usor.
Reteta o am de pe un site frantuzesc, dar arata atat de bine incat am pregtit-o numaidecat.
Ingrediente negresa:
- 125 g ciocolata cu lapte
- 2 oua
- 100 g zahar
- 175 g faina
- 50 g unt
- 40 g bomboane M&M
Ingrediente biscuite:
- 100 g unt moale
- 100 g zahar brun ( sau alb)
- 1 ou
- 140 g faina
- 1 lingurita praf de copt
- 40 g bomboane M&m
Mod de preparare Brookie cu M&M.
Pregatim intai blatul de negresa.
Topim ciocolata impreuna cu untul la foc mic. Punem ciocolata topita intr-un bol, adaugam zaharul, apoi ouale pe rand si amestecam bine dupa fiecare ou. Adaugam si faina si incorporam bine. Rezulta o compozitie destul de groasa. Adaugam si bomboanele M&M si intindem compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Tava mea are diametrul de 21/21 cm.
Pregatim si compozitia de biscuite. Untul moale il amestecam bine cu zaharul. Il puteti mixa sau il amestecati bine cu o furculita. Adaugam oul si amestecam bine. Adaugam si faina si praful de copt. Acest aluat este si mai gros decat cel de negresa. Adaugam jumatate dintre bomboane in compozitie. Intindem bine compozitia aceasta peste cea de negresa si presaram restul de bomboane.
Dam la cuptorul preincalzit la 180 de grade pentru 30 -35 de minute sau pana cand trece testul cu scobitoarea.
Pofta buna!