AltelePublicitate

Caroli cu carolimetru termic

Stim cu totii ca alimentatia joaca un rol extrem de important pentru sanatatea noastra. Iar pastrarea acestor alimente trebuie sa respecte in mare parte temperatura mentionata pe eticheta produselor de catre producator. Indiferent ca ne referim la mezeluri, lactate, banzeturi sau orice alt tip de alimente, acestea trebuie pastrate la temperaturile recomandate de catre producatori.

Iar producatorii de la Caroli Foods se preocupă continuu de calitatea produselor lor, iar pentru a se asigura că acestea ajung în condiții bune la consumatori aleg să distribuie produsele proprii doar către partenerii care înțeleg și respectă condițiile de depozitare și păstrare.

Mai nou salamul Semenic Extra de Caroli, care este nemaipomenit de gustos, are acum o etichetă inteligentă, cu Carolimetru Termic, care te notifică dacă produsul tău nu este păstrat la temperatura optimă!

Carolimetrul termic este o eticheta inovatoare cu un cadran termosensibil ce isi schimba culoarea in functie de temperatura produsului astfel: daca are sub 8 grade C are culoarea verde, iar daca are peste 8 grade se coloreaza in galben. Când cadranul termosensibil începe să se coloreze în galben este un semn de atenționare că produsul trebuie reamplasat la rece, sub 8°C.

Chiar daca eticheta s-a ingalbenit, salamul nu este alterat, este doar o atentionare ca trebuie tinut la temperatura optima.

Cu toate acestea, nu doar Salamul Semenic Extra de la Caroli trebuie păstrat la o temperatură sub 8°C. Este important să se constientizeze importanța păstrării tuturor produselor alimentare, indiferent de natura lor,  la temperatura inscripţionată pe etichete. Toate produsele alimentare trebuie transportate, depozitate și păstrate la o temperatură optimă pentru a nu se altera si pentru a fi bune pentru consumul zilnic.

Asadar, alege sa consumi mezeluri gustoase si sanatoase,  consuma   #mâncarecunotificare  in fiecare zi!

 

 

 

 

Rahela

Bine ai venit in bucataria mea virtuala! Sunt Rahela, autorul blogului Farfuria cu gust si va propun retete simple traditionale, dar si retete din bucatria internationala adaptate gustului nostru.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

30 − 27 =

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker