Checuri/brioseDulciuri
Chec la tava
Chec la tava
Chec la tava pufos si delicios
Ingrediente
- 4 oua
- 200 g zahar
- 100 ml lapte
- 300 g faina
- 1 plic de praf de copt
- 3 linguri de cacao
- zahar pudra
- coaja rasa de portocala
Se bat albusurile spuma cu zaharul. Se adauga cate un galbenus si se amesteca usor cu o lingura de lemn. Se adauga laptele si apoi faina impreuna cu praful de copt si se incorporeaza bine. Se adauga si coaja de portocala rasa.
Se toarna 3/4 din compozitie intr-o tava tapetata cu hartie de copt. In restul de compozitie oprita se adauga cacao si se amesteca. Se toarna deasupra compoziei din loc in loc si se da la cuptorul preincalzit pentru aprox. 30 de minute sau pana cand trece testul cu scobitoarea.
Am folosit o tava rotunda cu diamtrul de 27 de cm.
Se pudreaza cu zahar pudra.
Pofta buna!
2 Comments