Ciorbe/Supe

Ciorba de cocos

Ciorba de cocos

Ciorba de cocos este o ciorba foarte gustoasa, hranitoare si satioasa. Mai ales daca ai carne proaspata de cocos la tara. Am taiat carnea prefiarta in cuburi potrivite si a fost foarte bine ca a fiert mul mai repede. Iar noi in ultimul timp am inceput sa gatim ciorba aproape zilnic, asa ca trebuie sa variem putin ­čÖé

Ingrediente:

  • carne de cocos
  • 2 cepe
  • 2 cartofi medii
  • 2 dovlecei
  • 1 telina mica
  • 3 linguri pasta de tomate
  • frunze de telina
  • sare

Mod de preparare.

1. Punem carnea de cocos la fiert si o lasam 25-30 de minute sau pana cand incepe sa fiarba. Scoatem carnea si o taiem cuburi, apoi o punem la loc in zeama in care a fiert.

2.Adaugam ceapa taiata julienne si cartofii taiati cuburi. Acoperim cratita cu un capac si mai lasam 15-20 de minute la fiert.

3.Adaugam pasta de tomate, radacina de telina tocata cubulete mici si dovlecelul si 1/2 lingurita de sare mare si lasam in continure la fiert.

4.Cand este gata adaugam si frunzele de telina taiate marunt. Pofta buna!

Related Articles

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker