Ciorba de cocos
Ciorba de cocos
Ciorba de cocos este o ciorba foarte gustoasa, hranitoare si satioasa. Mai ales daca ai carne proaspata de cocos la tara. Am taiat carnea prefiarta in cuburi potrivite si a fost foarte bine ca a fiert mul mai repede. Iar noi in ultimul timp am inceput sa gatim ciorba aproape zilnic, asa ca trebuie sa variem putin 🙂
Ingrediente:
- carne de cocos
- 2 cepe
- 2 cartofi medii
- 2 dovlecei
- 1 telina mica
- 3 linguri pasta de tomate
- frunze de telina
- sare
Mod de preparare.
1. Punem carnea de cocos la fiert si o lasam 25-30 de minute sau pana cand incepe sa fiarba. Scoatem carnea si o taiem cuburi, apoi o punem la loc in zeama in care a fiert.
2.Adaugam ceapa taiata julienne si cartofii taiati cuburi. Acoperim cratita cu un capac si mai lasam 15-20 de minute la fiert.
3.Adaugam pasta de tomate, radacina de telina tocata cubulete mici si dovlecelul si 1/2 lingurita de sare mare si lasam in continure la fiert.
4.Cand este gata adaugam si frunzele de telina taiate marunt. Pofta buna!