Ciorbe/Supe

Ciorba de cocos

Ciorba de cocos

Ciorba de cocos este o ciorba foarte gustoasa, hranitoare si satioasa. Mai ales daca ai carne proaspata de cocos la tara. Am taiat carnea prefiarta in cuburi potrivite si a fost foarte bine ca a fiert mul mai repede. Iar noi in ultimul timp am inceput sa gatim ciorba aproape zilnic, asa ca trebuie sa variem putin 🙂

Ingrediente:

  • carne de cocos
  • 2 cepe
  • 2 cartofi medii
  • 2 dovlecei
  • 1 telina mica
  • 3 linguri pasta de tomate
  • frunze de telina
  • sare

Mod de preparare.

1. Punem carnea de cocos la fiert si o lasam 25-30 de minute sau pana cand incepe sa fiarba. Scoatem carnea si o taiem cuburi, apoi o punem la loc in zeama in care a fiert.

2.Adaugam ceapa taiata julienne si cartofii taiati cuburi. Acoperim cratita cu un capac si mai lasam 15-20 de minute la fiert.

3.Adaugam pasta de tomate, radacina de telina tocata cubulete mici si dovlecelul si 1/2 lingurita de sare mare si lasam in continure la fiert.

4.Cand este gata adaugam si frunzele de telina taiate marunt. Pofta buna!

Rahela

Bine ai venit in bucataria mea virtuala! Sunt Rahela, autorul blogului Farfuria cu gust si va propun retete simple traditionale, dar si retete din bucatria internationala adaptate gustului nostru.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker