Ciorbe/SupeOaieRetete de Paste

Ciorba de miel

Anul asta de Paste am facut ciorba de miel la tara, la ceaun. Foarte gustoasa!

Ingrediente:

  • 2 kg oase de miel + maruntaie( ficat, burta, mate, rinichi, plamani)
  • 3 cepe
  • 3 morcovi
  • 1 telina
  • 800 g suc de rosii
  • 4 oua
  • 2 legaturi de leustean
  • sare
  • zeama de lamaie

Mod de preparare ciorba de miel.

Punem carnea de miel la fiert impreuna cu maruntaiele si o dam intr-un clocot.

Ceapa si morcovii le tocam cubulete si le punem la fiert in apa cu sare. Adaugam si carnea de miel prefiarta impreuna cu maruntaiele si lasam la fiert 40-50 de minute.

Adaugam si telina taiata cubulete si jumatate din cantitatea de leustean tocat marunt. Adaugam si sucul de rosii si lasam in continuare la fiert. Mai adaugam apa, daca este nevoie.

La final, adaugam ouale batute bine cu un praf de sare si cu sarea de lamaie si adaugam si restul de leustean.

Pofta buna!

 

Rahela

Bine ai venit in bucataria mea virtuala! Sunt Rahela, autorul blogului Farfuria cu gust si va propun retete simple traditionale, dar si retete din bucatria internationala adaptate gustului nostru.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

53 − 52 =

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker