Ciorbe/Supe

Ciorba de pastai cu costita

O ciorba foarte gustoasa cu pastai, smantana si costita de porc. La fel de gustoasa ar fi fost si cu costita afumata.

Ingrediente: 

  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • 1 ardei gras
  • 3-4 cartofi
  • 250-300 g pastai
  • costita de porc
  • 250 g smantana 
  • 40-50 ml ulei
  • patrunjel verde
  • sare

Mod de preparare ciorba de pastai cu costita.

1.Tocam ceapa, dam morcovul pe razatoarea mare si le punem la calit impreuna cu costita de porc pentru aprox.15 minute.

2.Adaugam apa si pastaile de fasole, acoperim cratita si lasam la fiert 25-30 de minute de minute.

3.Adaugam si cartofii si lasam la fiert pana cand acestia sunt fierti, apoi stingem focul la ciorba si o lasam deoparte 15 minute.

4. Amestecam smantana cu 2-3 polonice de ciorba si apoi punem in fir subtire din smantana in ciorba amestecand continuu. Adaugam verdeata si potrivim de sare. Pofta buna!

Rahela

Bine ai venit in bucataria mea virtuala! Sunt Rahela, autorul blogului Farfuria cu gust si va propun retete simple traditionale, dar si retete din bucatria internationala adaptate gustului nostru.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker