MancaruriPui

Ciulama de pui cu ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci si o mamaliguta alaturi este o idee de mancare rapida si foarte gustoasa.

Ingrediente:

  • 1 piept de pui
  • 1 ceapa
  • 1 borcan de 370 g ciuperci feliate
  • 50 ml ulei
  • 2 linguri de faina
  • sare
  • marar

Mod de preparare ciulama de pui cu ciuperci.

Punem pieptul de pui impreuna cu ceapa taiata in 4 la fiert. Adaugam si un praf de sare.

Punem uleiul intr-o tigaie si punem ciupercile feliate la prajit.

Pieptul de pui il taiem cubulete dupa ce a fiert. Supa in care a fiert pieptul de pui o folosim la ciulama, iar ceapa fiarta o pasam cu furculita si o lasam in supa.

Dupa ce s-au prajit ciupercile, adaugam faina si amestecam repede. Adaugam supa cu polonicul si amestceam cantinuu. Eu am adaugam cam 4 polonice de supa. Adaugam si pieptul de pui si lasam inca 7-8 minute pe foc, dar amestecam continuu ca se ingroasa foarte repede.

 

La final adaugam marar tocat marunt si potrivim de sare.

Rahela

Bine ai venit in bucataria mea virtuala! Sunt Rahela, autorul blogului Farfuria cu gust si va propun retete simple traditionale, dar si retete din bucatria internationala adaptate gustului nostru.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Check Also
Close
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker