
Ciulama de pui cu ciuperci si o mamaliguta alaturi este o idee de mancare rapida si foarte gustoasa.
Ingrediente:
- 1 piept de pui
- 1 ceapa
- 1 borcan de 370 g ciuperci feliate
- 50 ml ulei
- 2 linguri de faina
- sare
- marar
Mod de preparare ciulama de pui cu ciuperci.
Punem pieptul de pui impreuna cu ceapa taiata in 4 la fiert. Adaugam si un praf de sare.
Punem uleiul intr-o tigaie si punem ciupercile feliate la prajit.
Pieptul de pui il taiem cubulete dupa ce a fiert. Supa in care a fiert pieptul de pui o folosim la ciulama, iar ceapa fiarta o pasam cu furculita si o lasam in supa.
Dupa ce s-au prajit ciupercile, adaugam faina si amestecam repede. Adaugam supa cu polonicul si amestceam cantinuu. Eu am adaugam cam 4 polonice de supa. Adaugam si pieptul de pui si lasam inca 7-8 minute pe foc, dar amestecam continuu ca se ingroasa foarte repede.
La final adaugam marar tocat marunt si potrivim de sare.
One Comment