AperitiveMancaruriPorcPreparate de Craciun

Chiftelute crispy

Am tot facut aripioare crispy, dar chiftelute niciodata! Si sunt atat de gustoase! Eu le-am prajit, dar cred  ca sunt foarte bune si la cuptor. Reteta am gasit-o la Andra Constantinescu 🙂

Ingrediente chiftelute crispy :

  • 400 g carne tocata de porc
  • 2 oua
  • 1 ceapa mare
  • 3 graunti de usturoi
  • 2 felii de paine integrala
  • sare
  • oregano
  • cimbru
  • 70 g faina
  • 200-250 g fulgi de porumb

Mod de preparare chiftelute crispy .

1. Amestecam carnea tocata cu ceapa si usturoiul tocate marunt.

2. Adaugam doar 1 ou( 1 ou il oprim sa dam chiftelutele prin el), painea inmuiata in apa si apoi stoarsa, sare, oregano, cimbru.

3. Dam fiecare chiftea prin faina, ou batut, si apoi prin fulgi de porumb maruntiti si le prajim in ulei incins.

4. Scoatem chiftelele pe un servet de hartie.

 

Rahela

Bine ai venit in bucataria mea virtuala! Sunt Rahela, autorul blogului Farfuria cu gust si va propun retete simple traditionale, dar si retete din bucatria internationala adaptate gustului nostru.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker