MancaruriPui

Ciulama de pui cu dovlecel

O ciulama altfel, cu legume si foarte gustoasa. Asa a mancat si sotul meu caruia nu-i place ciulamaua. Am improvizat putin, iar rezultatul a fost un pranz foarte gustos.

Ingrediente:

  • 1 piept de pui
  • 1 dovlecel mic
  • 1 ceapa mare
  • cativa morcovi baby sau 1 morcov mai mare
  • supa de pui
  • 2 linguri de faina
  • 70 g unt
  • sare
  • patrunjel

Mod de preparare ciulama de pui cu dovlecel.

1.Fierbem pieptul de pui impreuna cu morcovii, ceapa taiata in 2 si un praf de sare.

2. Tocam pieptul de pui in fasii si le prajim doar cat sa capete culoare in untul incins.

3.Adaugam dovlecelul tocat in cuburi sau semicercuri si adaugam 2 polonice de supa de pui. Lasam 10 minute la fiert.

 

4. Dizolvam faina intr-un polonic de supa si adaugam peste pui si dovlecel. Adaugam si morcovii taiati si ceapa care a fiert in supa, dar pasata bine inainte si un praf de sare. Mai lasam pe foc 5-6 minute pana cand se ingroasa ciulamaua. Adaugam patrunjel la final. Pofta buna!

 

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker