
O ciulama altfel, cu legume si foarte gustoasa. Asa a mancat si sotul meu caruia nu-i place ciulamaua. Am improvizat putin, iar rezultatul a fost un pranz foarte gustos.
Ingrediente:
- 1 piept de pui
- 1 dovlecel mic
- 1 ceapa mare
- cativa morcovi baby sau 1 morcov mai mare
- supa de pui
- 2 linguri de faina
- 70 g unt
- sare
- patrunjel
Mod de preparare ciulama de pui cu dovlecel.
1.Fierbem pieptul de pui impreuna cu morcovii, ceapa taiata in 2 si un praf de sare.
2. Tocam pieptul de pui in fasii si le prajim doar cat sa capete culoare in untul incins.
3.Adaugam dovlecelul tocat in cuburi sau semicercuri si adaugam 2 polonice de supa de pui. Lasam 10 minute la fiert.
4. Dizolvam faina intr-un polonic de supa si adaugam peste pui si dovlecel. Adaugam si morcovii taiati si ceapa care a fiert in supa, dar pasata bine inainte si un praf de sare. Mai lasam pe foc 5-6 minute pana cand se ingroasa ciulamaua. Adaugam patrunjel la final. Pofta buna!
One Comment