MancaruriPui

Ciulama de pui cu dovlecel

O ciulama altfel, cu legume si foarte gustoasa. Asa a mancat si sotul meu caruia nu-i place ciulamaua. Am improvizat putin, iar rezultatul a fost un pranz foarte gustos.

Ingrediente:

  • 1 piept de pui
  • 1 dovlecel mic
  • 1 ceapa mare
  • cativa morcovi baby sau 1 morcov mai mare
  • supa de pui
  • 2 linguri de faina
  • 70 g unt
  • sare
  • patrunjel

Mod de preparare ciulama de pui cu dovlecel.

1.Fierbem pieptul de pui impreuna cu morcovii, ceapa taiata in 2 si un praf de sare.

2. Tocam pieptul de pui in fasii si le prajim doar cat sa capete culoare in untul incins.

3.Adaugam dovlecelul tocat in cuburi sau semicercuri si adaugam 2 polonice de supa de pui. Lasam 10 minute la fiert.

 

4. Dizolvam faina intr-un polonic de supa si adaugam peste pui si dovlecel. Adaugam si morcovii taiati si ceapa care a fiert in supa, dar pasata bine inainte si un praf de sare. Mai lasam pe foc 5-6 minute pana cand se ingroasa ciulamaua. Adaugam patrunjel la final. Pofta buna!

 

Rahela

Bine ai venit in bucataria mea virtuala! Sunt Rahela, autorul blogului Farfuria cu gust si va propun retete simple traditionale, dar si retete din bucatria internationala adaptate gustului nostru.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Check Also
Close
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker