Paste la cuptor cu salam, kaiser afumat, smantana, cascaval… o minunatie! Sunt foarte gustoase si mai ales satioase. Eu am folosit si kaiser si salam pentru ca mai aveam putin in frigider, voi puteti folosi ce doriti, dar afumatura ii da un gust nemaipomenit.
Ingrediente paste la cuptor:
- 250 g paste
- 150 g salam
- 200 g kaiser afumat
- 2 linguri bulion
- 150 g cascaval
- 200 g smantana
- 2 oua
- sare
- piper
- oregano
Mod de preparare paste la cuptor.
Mai intai fierbem pastele. Puteti folosi farfale, penne, melci, ce doriti voi.
Taiem fasii salamul si kaiserul si le calim pentru 5-6 minute in 3 linguri de ulei. Adaugam bulionul, sare, piper, oregano si amestecam bine.
Punem intr-un vas jumatate din paste, adaugam jumatate din co pozitia de salam, apoi punem un strat de cascaval ras. Adaugam restul de paste, restul de salam si apoi smantana amestecata cu ouale. Mai adaugam inca un strat de cascaval si dam la cuptor pentu 20-25 de minute sau pana cand prinde o crusta deaupra.
Pofta buna!