Desert inimioare cu ciocolata
Desert inimioare cu ciocolata se face rapid si cu putine ingrediente . Iese o tava de inimioare delicioase ideale atat la cafea, cat si ca desert in orice moment al zilei.
Ingrediente:
- 150-170 g faina
- 1 lingura cu varf de untura ( sau unt)
- 2 linguri cu zahar
- 100 ml apa calduta
- 60 g ciocolata cu lapte
- 3-4 nuci
Mod de preparare desert inimioare cu ciocolata.
Punem faina intr-un bol, adaugam untura, zaharul si apa calduta si framanta alatul. Trebuie sa fie moale si nelipicios alatul.
Punem folie alimentara sau hartie de copt pe blatul de lucru si presaram faina din abundenta. Intindem alatul intr-un dreptunghi subtire si presaram ciocolata, apoi nuca date pe razatoare.
Rulam dreptunghiul din ambele parti si le unim la jumatate. Cat mai stranse trebuie sa fie rulate sa nu curga multa umplutura.
Taiem felii de maxim un centimetru grosime si cu degetele unim partea de jos sa iasa o inimioara.
Punem inimioarele in tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptorul preincalzit la 200 de grade pentru 10-12 min.
Pofta buna!