O friptura foarte gustoasa cu afumatura, ciuperci si masline.
Ingrediente:
- 1 iepure
- 300 g afumatura
- 1 borcan de ciuperci
- 200 g masline
- 300 g vin alb
- 5-6 linguri de pasta de tomate
- 4-5 cepe
- 1 lingura de pudra de usturoi sau 3-4 graunti
- piper
- sare
- patrunjel
Mai intai portionam iepurele, eu am avut un iepure de 2,5 kg il il dam intr-un clocot.
Punem apoi intr-o tava bucatile de iepure, ceapa taiata rondele, ciupercile, sare, piper si pudra de usturoi sau gruntii de usturoi, pasta de tomate, acoperim cu apa si adaugam si vinul. Dam totul la cuptor pentru 50 de minute.
Adaugam apoi afumatura, maslinele si patrunjelul tocat si mai dam la cuptor pentru inca 20-25 de minute.
Pofta buna!