MancaruriOaie

Friptura de miel cu piure de cartofi si masline

Gustos si rapid!

Ingrediente:

  • 600 g carne de miel
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 1 lingura de miere
  • cimbru
  • busuioc
  • 3-4 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • 1 kg de cartofi
  • 100 g masline
  • 25 g unt

Mod de preparare friptura de miel cu piure de cartofi si masline.

1. Amestecam pasta de tomate cu mierea, sare, piper, oregano si busuioc si o lingura de apa calda.

2. Feliem carnea de miel si o dam prin amestecul de pasta de tomate.

3. Punem carnea intr-o tava, adaugam 1 cana de apa si dam la cuptor la 200 de grade pentru 1 ora. Dupa 30 de minute intoarvem carnea pe cealalta parte.

4. Inainte cu 5 minute sa stingem focul, adaugam usturoiul tocat marunt.

4. Cartofii ii fierbem, apoi ii pasam si ii amestecam cu untul si maslinele tocate marunt.  Servim friptura de miel cu piureul de cartofi.

Pofta buna!

Rahela

Bine ai venit in bucataria mea virtuala! Sunt Rahela, autorul blogului Farfuria cu gust si va propun retete simple traditionale, dar si retete din bucatria internationala adaptate gustului nostru.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker