MancaruriPui

Ciocanele marinate

Ciocanele marinate

Ciocanele marinate sunt atat de fragede incat cu siguranta vor fi si pe placul vostru. Este o friptura rapida, gustoasa, iar servite cu o salata alaturi sunt nemaipomenite.

Sfaturi pentru preparare ciocanele marinate

  • Ciocanelele se pot inlocui cu aripioare.
  • Ciocanelele marinate pot fi incluse si intr-un meniu festiv, precum si intr-unul de zi cu zi.
  • Reteta usoara. Aceasta este o reteta extrem de usoara pentru care sunt necesare doar cateva ingrediente: carne de pui, mustar, miere si condimente.

Ingrediente:

  • 1 kg ciocanele/ 7-8 buc
  • 1 lingurita de miere
  • 2 linguri de mustar
  • 3-4 linguri de apa
  • sare
  • piper
  • ardei boia

Mod de preparare.

1.Mai intai este necesar sa curatam ciocanelele de eventualii fulgi sau pielita de la capatul acestora. Apoi le crestam din loc in loc.

2.Preparam un ametsec din mustar, miere si restul condimentelor. Diluam acest amestec cu cateva linguri de apa si dam fiecare ciocanel prin acest amestec.

3.Punem ciocanelele direct in vasul in care le coacem si le dam la cuptorul preincalzit la 180 de grade pana cand se rumenesc frumos, apoi le intoarcem pe partea cealalta. In aproximati o ora vor fi gata.

  • Putem servi ciocanelele marinate cu salata de varza, de rosii sau de castraveti sau chiar cu salate preparate cu maioneza.  Pofta buna!

Va sugeram sa incercati si reteta noastra de copanele in aluat de paine, sunt foarte, foarte gustoase.

Rahela

Bine ai venit in bucataria mea virtuala! Sunt Rahela, autorul blogului Farfuria cu gust si va propun retete simple traditionale, dar si retete din bucatria internationala adaptate gustului nostru.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker