MancaruriPorcPreparate de Craciun

Friptura de porc scazuta la cuptor

Mie imi place foarte mult acest gen de friptura, iar de data asta a fost un deliciu!

Ingrediente:

  • 1 kg carne de porc
  • 1 capatana de usturoi
  • 3 linguri pasta de tomate
  • sare
  • piper
  • ardei boia
  • delikat MAGGI de legume
  • marar

Mai intai transam carnea si o punem in tava. Adaugam pasta de tomate diluata cu o cana de apa. Presaram deasupra sare, piper, ardei boia si delikat ( optional). Usturoiul il curatam, il taiem marunt si il punem deasupra carnii.

 

Dam totul la cuptor pentru 60-70 de minute. Din cand in cand mai adaugam cate 1 cana de apa.

La final presaram deasupra fripturii mararul tocat marunt.

Pofta buna! Este o friptura foarte frageda si gustoasa pe care am servit-o alaturi de cartofi acordeon.

 

Rahela

Bine ai venit in bucataria mea virtuala! Sunt Rahela, autorul blogului Farfuria cu gust si va propun retete simple traditionale, dar si retete din bucatria internationala adaptate gustului nostru.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

10 + = 19

Check Also
Close
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker