MancaruriPorcPreparate de Craciun
Friptura de porc scazuta la cuptor
Mie imi place foarte mult acest gen de friptura, iar de data asta a fost un deliciu!
Ingrediente:
- 1 kg carne de porc
- 1 capatana de usturoi
- 3 linguri pasta de tomate
- sare
- piper
- ardei boia
- delikat MAGGI de legume
- marar
Mai intai transam carnea si o punem in tava. Adaugam pasta de tomate diluata cu o cana de apa. Presaram deasupra sare, piper, ardei boia si delikat ( optional). Usturoiul il curatam, il taiem marunt si il punem deasupra carnii.
Dam totul la cuptor pentru 60-70 de minute. Din cand in cand mai adaugam cate 1 cana de apa.
La final presaram deasupra fripturii mararul tocat marunt.
Pofta buna! Este o friptura foarte frageda si gustoasa pe care am servit-o alaturi de cartofi acordeon.