MancaruriPui

Friptura de pui cu dovlecei si cimbrisor

O friptura de pui cu dovlecel proaspat si cimbrisor aromat pentru pranzul de astazi. Foarte gustoasa si simpla, de altfel ­čÖé

Ingrediente:

  • carne de pui
  • 1 dovlecel mare
  • 1 capatana de usturoi
  • 1 ardei gras
  • 3 -4 linguri pasta de tomate
  • cimbrisor
  • sare
  • piper
  • patrunjel

Mod de preparare friptura de pui cu cimbrisor.

Spalam si crestam carnea de pui. O punem intr-un vas. Adaugam usturoiul tocat marunt, ardeiul taiat julienne si dovlecelul taiat cuburi. Pasta de tomate o dizolvam in apa si o adaugam peste friptura.

Presaram sare, piper si cimbrisor.

Dam la cuptorul preincalzit la 200 de grade pentru 1 ora. La final adaugam patrunjelul tocat.

Rahela

Bine ai venit in bucataria mea virtuala! Sunt Rahela, autorul blogului Farfuria cu gust si va propun retete simple traditionale, dar si retete din bucatria internationala adaptate gustului nostru.

Related Articles

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

66 − 57 =

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker