
Pentru cei care iubesc carnea de miel, aceste chiftele sunt minunate, extrem de gustoase si de rapide.
Ingrediente:
- 500 g carne de miel/ied
- 1 ceapa mare
- patrunjel
- sare
- piper
- 2 linguri pasta de tomate
- 2 linguri de ulei
- oregano
Mod de preparare chiftele cu carne de miel
1. Tocam carnea de miel impreuna cu ceapa la robotul de bucatarie sau le dam prin masina de tocat carne.
2. Adaugam patrunjel verde tocat marunt, sare si piper si amestecam bine.
3. Formam chiftelele si le punem intr-un vas termorezistent.
4.Punem intr-o tigaie 2 linguri de ulei, adaugam pasta de tomate si o ceasca de apa si lasam la fiert 10-13 minute. Adaugam sare si oregano si turnam sosul peste chiftele.
5. Dam chiftelele la cuptorul incins la 200 de grade pentru 45-50 de minute.
Pofta buna!
One Comment