MancaruriOaie

Chiftele cu carne de miel

Pentru cei care iubesc carnea de miel, aceste chiftele sunt minunate, extrem de gustoase si de rapide.

Ingrediente:

  • 500 g carne de miel/ied
  • 1 ceapa mare
  • patrunjel
  • sare
  • piper
  • 2 linguri pasta de tomate 
  • 2 linguri de ulei
  • oregano

Mod de preparare chiftele cu carne de miel

1. Tocam carnea de miel impreuna cu ceapa la robotul de bucatarie sau le dam prin masina de tocat carne.

2. Adaugam patrunjel verde tocat marunt, sare si piper si amestecam bine.

3. Formam chiftelele si le punem intr-un vas termorezistent.

4.Punem intr-o tigaie 2 linguri de ulei, adaugam pasta de tomate si o ceasca de apa si lasam la fiert 10-13 minute. Adaugam sare si oregano si turnam sosul peste chiftele.

5. Dam chiftelele la cuptorul incins la 200 de grade pentru 45-50 de minute.

Pofta buna!

Rahela

Bine ai venit in bucataria mea virtuala! Sunt Rahela, autorul blogului Farfuria cu gust si va propun retete simple traditionale, dar si retete din bucatria internationala adaptate gustului nostru.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker