MancaruriPorcPreparate de Craciun

Friptura din muschi de porc marinat

Friptura din muschi de porc marinat, apoi copt in bere, o minunatie. Este atat de fraged! Si a fost copt muschiul intreg nu feliat, totusi a iesit foarte fraged si foarte gustos.

Ingrediente:

  • 1 kg muschi de porc
  • 500 g bere
  • 1 lingura miere
  • 1 lingura mustar
  • 1 lingurita piper
  • 1 lingurita ardei boia dulce
  • 1 lingurita oregano
  • 1/3 lingurita ghimbir macinat
  • sare
  • 1 kg cartofi

Mod de preparare friptura din muschi de porc marinat.

Mai intai pregatim intr-un bol amestecul pentru marinat: mierea, mustarul, sare, piper, ardei boia, ghimbir macinat si oregano. Punem carnea in vasul in care o vom coace si o ungem pe toate partile cu amestecul facut. Lasam 1 ora la rece.

Turnam berea in vas pe langa carne, apoi acoperim vasul cu folie alimentara si-l dam la cuptorul preincalzit la 200 de grade pentru 60 de min.

Dupa cele 50 de min luam folia de aluminiu, adaugam cartofii si daca este nevoie, mai adaugam apa calda.

 

Intoarcem carnea pe cealalta parte si dam din nou la cuptor inca 40-50 de min.

Din cand in cand mai intoarcem carnea.

 

Rahela

Bine ai venit in bucataria mea virtuala! Sunt Rahela, autorul blogului Farfuria cu gust si va propun retete simple traditionale, dar si retete din bucatria internationala adaptate gustului nostru.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker