MancaruriPui

Mancare de dovlecei cu carne de pui

Pentru ca am atatia dovlecei de la tara si am incercat toate variantele de a gati dovlecel, mancare asa nu mai facusem si cum eram in criza de timp… a fost ideala. Si gustoasa, si gatita rapid. Daca aveti nevoie de inspiratie, uitati cateva feluri de a gati dovlecelul: http://noiinbucatarie.ro/?s=dovlecei

Ingrediente: 

  • 1 dovlecel mare/ 2 dovlecei mici
  • 1 kg de rosii
  • 2 cepe
  • 1 ardei gras
  • carne de pui
  • 50 ml ulei 
  • condiment pentru pui de la DELIKAT
  • amestec de ierburi si marar de la DELIKAT
  • oregano
  • marar verde
  • sare
  • piper

Mod de preparare mancare de dovlecel cu carne de pui.

Presaram condiment pentru pui de la DELIKAT peste carnea de pui si o prajim in ulei incins.

Ceapa si ardeiul le taiem julienne si le punem la calit. Le lasam 7-8 minute, doar sa se patrunda putin, dupa care adaugam dovleceii taiati rondele.

Mai lasam cateva minute, apoi adaugam rosiile date pe razatoare si o cana de apa. Presaram sare si piper, oregano si amestecul de ierburi si marar de la Delikat, apoi adaugam carnea prajita. Acoperim cratita cu un capac si lasam la fiert 15-20 de minute. Mai amestecam din cand in cand si daca mai este nevoie, mai adaugam apa. La final adaugam marar tocat marunt.

 

 

 

Rahela

Bine ai venit in bucataria mea virtuala! Sunt Rahela, autorul blogului Farfuria cu gust si va propun retete simple traditionale, dar si retete din bucatria internationala adaptate gustului nostru.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 + 2 =

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker