MancaruriPorc

Mici din carne de porc facuti acasa

 

Ingrediente:

  • 2 kg carne tocata
  • 2 cani cu apa minerala
  • 2 lingurite bicarbonat
  • 1 capatana de ustuoi
  • sare
  • piper
  • ardei boia dulce
  • cimbru

Mod de preparare mici de porc facuti acasa.

1.Mai intai punem carnea tocata itr-un bol mare. Eu am folosit doar carne de porc pentru ca nu am gasit de vita sau oaie in oras.

2. Pisam usturoiul si il adaugam peste carne impreuna cu ardeiul boia, sarea, piperul si cimbrul.

3. Adaugam usor si apa minerala si incepem sa framantam carnea.

4. Framantati continuu cateva minute dupa care dam carnea la rece pentru cateva ore sau pana a doua zi. Ii modelam cu mana uda si ii punem pe gratar. Pofta buna!

 

Rahela

Bine ai venit in bucataria mea virtuala! Sunt Rahela, autorul blogului Farfuria cu gust si va propun retete simple traditionale, dar si retete din bucatria internationala adaptate gustului nostru.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

76 − 70 =

Check Also
Close
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker