DulciuriPrajituri/torturi

Pandispan cu caise umplute cu crema de branza

Pandispan cu caise umplute cu crema de branza

Pandispan cu caise umplute cu crema de branza este un pandispan delicios si aromat. Desfacem caisele in jumatati si umplem fiecare jumatate cu crema de branza amestecata cu zahar pudra ( va fii dulce crema de branza), presaram nuca din abundenta peste crema de branza si asezam jumatatile de caise in pandispan. Iese un deliciu. Copilul a fost incantat de rezultat.

Sfaturi! Pandispan cu caise umplute cu crema de branza

  • Nu se pot folosi decat caise proaspete, cele din compot sunt prea moi.
  • Crema de branza cu care umplem caisele trebuie sa fie suficient de dulce.
  • Am folosit un vas de yenna mic pentru aceasta prajitura.
  • Reteta usoara. Aceasta reteta de prajitura este foarte usoara si delicioasa si se prepara din cateva ingrediente.

Ingrediente:

  • 3 oua
  • 200 g zahar
  • 150 ml lapte
  • 200 ml ulei
  • 200 g faina
  • 1 plic de praf de copt
  • 5-6 caise
  • 2 linguri crema de branza
  • 1-2 linguri de zahar pudra
  • esenta de vanilie
  • nuci maruntite
  • zahar pudra pentru presarat la final

Mod de preparare.

1.Mai intai separam albusurile de galbenusuri. Albusurile le mixam spuma cu zaharul pana devine o bezea tare.

2.Galbenusurile le amestecam cu uleiul si cu laptele si turnam compozitia peste albusuri. Amestecam cu o lingura de lemn. Adaugam si faina, paful de copt si esenta si incorporam bine.

3.Turnam compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

4.Desfacem caisele in jumatati. Crema de branza o amestecam cu zahar. Umplem caisele cu crema de branza si acoperim cu nuci macinate. Punem caisele cu partea cu crema de branza in jos in pandispan si dam la cuptorul preincalzit la 180 de grade pana cand trece testul cu scobitoarea.

  • Lasam pandispanul la racit, pudram cu zahar pudra si portionam. Pofta buna!

Reteta este a lui Vali Nusescu

Rahela

Bine ai venit in bucataria mea virtuala! Sunt Rahela, autorul blogului Farfuria cu gust si va propun retete simple traditionale, dar si retete din bucatria internationala adaptate gustului nostru.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Check Also
Close
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker