MancaruriPorcPreparate de Craciun

Papricas cu carne de porc si galuste

O mancare foarte gustoasa si foarte usor de facut.

Ingrediente:

  • 500 g carne de porc
  • 2 cepe
  • 2 ardei
  • 3 linguri pasta de tomate
  • 100 g faina
  • 2 oua
  • 100 ml ulei
  • 1 lingurita ardei boia 
  • patrunjel
  • sare
  • piper

Mod de preparare.

1. Ceapa si ardeiul tocate se pun la calit pentru 7-8 min.

2. Adagam si carnea taiata cuburi si lasam 15 min. la calit, pana cand devine albicioasa.

3. Adaugam pasta de tomate, 1 cana de apa sa acopere carnea, sare piper si ardei boia si lasam la fiert 30-35 de min. Mai adaugam apa daca mai este nevoie.

4. Batem ouale bine, adaugam faina si lasam 5 min. deoparte, apoi cu lingurita punem galustele in papricas. Atentie: sa fie suficienta zeama sa aiba unde sa fiarba, daca vi se pare putina, mai puneti o cana de apa inainte sa puneti galustele.

 

5. Lasam la fiert inca 20 de min., iar la final presaram patrunjelul.

Pofta buna!

Rahela

Bine ai venit in bucataria mea virtuala! Sunt Rahela, autorul blogului Farfuria cu gust si va propun retete simple traditionale, dar si retete din bucatria internationala adaptate gustului nostru.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker