Prajitura in 2 culori cu M&M
O prajitura delicioasa, ciocolatoasa, care poate reprezenta o incantare pentru cei mici. Garantat veti avea un mare succes cu aceasta prajitura. Astept parerile voastre dupa ce o incercati 🙂
Ingrediente pentru blatul maro:
- 1 ciocolata cu lapte, 100 g
- 100 g zahar
- 50 g unt
- 2 oua
- 175 g faina
- 50 g bombonele M&M
Ingrediente pentru blatul alb:
- 100 g unt
- 100 g zahar
- 1 ou
- 100 g faina
- 1 lingurita praf de copt
- 50 g bombonele M&M
Mod de preparare.
Mai intai tapetam cu hartie de copt o forma de prajitura nu foarte mare (eu am avut o forma de 20cm/20cm).
Apoi trecem la pregatirea blatului maro: topim untul impreuna cu ciocolata pe foc mic sau 1 minut la microunde si amestecam bine. Punem amestecul de ciocolata intr-un bol, adaugam zaharul si ouale treptat si amestecam bine cu o lingura de lemn. La final, adaugam faina. Va rezulta o pasta mai groasa in care amestecam si bomboanele. Punem amestecul in tava tapetata si trecem la pregatirea celeilalte parti.
Untul moale il mixam impreuna cu zahrul. Adaugam si oul si mai mixam pana cand se incorporeaza bine. Apoi adaugam faina amestecata cu praful de copt si amestecam cu o lingura. Si aceasta pasta rezultata este mai vascoasa. Adaugam si bomboanele si amestecam.
Punem cu lingura compozitie alba peste cea maro si cu dosul unei linguri de inox udate cu apa uniformizam .
Dam la cuptorul preincalzit la 200 de grade pentru 25 de minute sau pana cand trece testul cu scobitoarea. Lasam la racit si apoi portionam. Eu nu am avut rabdare si nu mi se vad prea frumos bomboanele M&M.
Pofta buna!
sursa: http://www.brianizinthekitchen.com/2015/08/brookie-aux-m-m-s.html