
Pui Shanghai din piept de pui
Pui Shanghai din piept de pui este un aperitiv gustos si foarte usor de preparat acasa. Puiul Shanghai se incadreaza perfecte pe un platou de aperitive festive alaturi de rulade si alte mezeluri. Se poate consuma si ca fel principal alaturi de cartofi prajiti, sosuri si salate. Fata mea adora aceste mini snitele de pui si le comanda si atunci cand mancam in oras. Cand le prepar acasa este bataie pe ele.
Carne de pui.
- Pieptul de pui care in general este atos si fad, este nepaipomenit de potrivit pentru prepararea acestor fasii de pui Shanghai.
- Puiul Shanghai se poate prepara atat cu piept de pui din comert, cat si cu piept de pui de curte.Reteta usora. Aceasta este o reteta usoara, care se prepara rapid si cu putine ingrediente.
Ingrediente:
- 1 piept de pui
- 3 oua
- 4 linguri cu faina
- sare
- optional – susan
- ulei pentru prajit
Mod de preparare Pui Shanghai
- Mai intai taiem pieptul de pui in fasii subtiri de grosimea unui deget.
2. Batem bine ouale, adaugam faina si un praf de sare.
3. Punem uleiul la incins intr-o tigaie incapatoare si adaugam fasiile de pui date prin ou batut si apoi presarate cu susan. Prajim pe ambele parti, dar nu lasam foarte mult, doar pana cand prind culoare aurie pentru ca pieptul de pui se gateste foarte repede fiind si foarte subtire feliat.
4.Scoatem fasiile de pui pe un servet de bucatarie pentru a absorbi surplusul de ulei.
Servire. Putem servi pui Shanghai cu cartofi prajiti, cu piure de cartofi, cu salate, sosuri sau muraturi.
Pofta buna si sper ca v-a placut ideea noastra de astazi!
Va recomand si un chec aperitiv cu piept de pui.
Sau o mancare foarte gustoasa cu piept de pui si dovlecel, o mancare usor de preparat si cu ingrediente la indemana.