MancaruriOaie

Friptura de miel cu vin

Ingrediente:

  • carne de miel
  • 300 ml vin alb sec
  • ierburi aromate sau ( oregano, patrunjel, marar,cimbru,tarhon)
  • 4-5 fire de usturoi verde
  • 50 ml apa
  • sare
  • piper
  • ardei boia dulce
  • ghimbir macinat

Mod de preparare.

Mai intai presaram toate condimentele( verdeturile, sare,piper,ardei boia,ghimbir) in tava in care facem friptura.

Rostogolim fiecare bucata de carne prin condimente, adaugam usturoiul tocat rondele, vinul si apa si dam la cuptor pentru 60-70 de minute.

Daca este nevoie adaugati mai multa apa. Din cand in cand, intoarcem carnea sa se rumeneasca frumos pe ambele parti.

Servim friptura cu o salata sau o garnitura de cartofi.

  • Se poate folosi vin alb sec sau vin rosu!

Pofta buna!

 

Rahela

Bine ai venit in bucataria mea virtuala! Sunt Rahela, autorul blogului Farfuria cu gust si va propun retete simple traditionale, dar si retete din bucatria internationala adaptate gustului nostru.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

16 + = 17

Check Also
Close
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker