Salata Suba cu piept de pui

De cand am descoperit salata Suba, aceasta a devenit rapid preferata noastra. Ca este facuta cu peste afumat sau cu piept de pui, salata Suba este extrem de gustoasa.
Ingrediente:
- 1/2 piept de pui
- 1 sfecla mica
- 3-4 cartofi
- 2 morcovi
- 5-6 fire de ceapa verde
- 2 oua fierte
- 200 g maioneza
- sare
Mod de preparare salata Suba cu piept de pui.
Mai intai punem la fiert pieptul de pui, in alta cratita cartofii cu morcovii si ouale, iar in alta cratita sfecla.
Dupa ce au fiert, taiem pieptul de pui in cubulete mici, iar legumele le dam pe razatoarea mare.
Punem pe un platou cubuletele de piept de pui, adaugam si morcovul ras. Presaram sare si ungem bine cu maioneza.
Urmeaza stratul de cartofi, apoi cel de ceapa verde tocata marunt, dupa care cel de sfecal rosie si iarasi presaram sare si ungem cu maioneza. Urmeaza ouale date pe razatoarea mica( eu am pus doar albusurile) si ornam cum dorim.
Pofta buna!