Cu carne de puiPuiSalate

Salata Suba cu piept de pui

De cand am descoperit salata Suba, aceasta a devenit rapid preferata noastra. Ca este facuta cu peste afumat sau cu piept de pui, salata Suba este extrem de gustoasa.

Ingrediente:

  • 1/2 piept de pui
  • 1 sfecla mica
  • 3-4 cartofi
  • 2 morcovi
  • 5-6 fire de ceapa verde
  • 2 oua fierte
  • 200 g maioneza
  • sare

Mod de preparare salata Suba cu piept de pui.

Mai intai punem la fiert pieptul de pui, in alta cratita cartofii cu morcovii si ouale, iar in alta cratita sfecla.

Dupa ce au fiert, taiem pieptul de pui in cubulete mici, iar legumele le dam pe razatoarea mare.

Punem pe un platou cubuletele de piept de pui, adaugam si morcovul ras. Presaram sare si ungem bine cu maioneza.

Urmeaza stratul de cartofi, apoi cel de ceapa verde tocata marunt, dupa care cel de sfecal rosie si iarasi presaram sare si ungem cu maioneza. Urmeaza ouale date pe razatoarea mica( eu am pus doar albusurile) si ornam cum dorim.

Pofta buna!

Rahela

Bine ai venit in bucataria mea virtuala! Sunt Rahela, autorul blogului Farfuria cu gust si va propun retete simple traditionale, dar si retete din bucatria internationala adaptate gustului nostru.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 + 3 =

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker