Salata ruseasca Suba cu piept de pui
De cand am descoperit salata asta, a devenit preferata noastra. Fie ca o facem cu piept de pui sau cu peste afumata, o adoram.
Ingrediente:
- 1/2 piept de pui
- 1 sfecla mica
- 3-4 cartofi
- 2 morcovi
- 1 ceapa
- 2 oua fierte
- 200 g maioneza
- sare
Mod de preparare salata ruseasca Suba cu piept de pui.
1.Mai intai punem la fiert pieptul de pui, in alta cratita cartofii cu morcovii si ouale, iar in alta cratita sfecla.
2. Dupa ce au fiert, taiem pieptul de pui in cubulete mici, iar legumele le dam pe razatoarea mare.
3. Punem pe un platou cubuletele de piept de pui, ungem cu maioneza, apoi adaugam si cartoful ras si ceapa tocata marunt. Presaram sare si ungem bine cu maioneza.
4. Urmeaza stratul de morcovi, dupa care cel de sfecla rosie si iarasi presaram sare si ungem cu maioneza. Urmeaza ouale date pe razatoarea mica( eu am pus doar albusurile) si ornam cum dorim.