AperitivePreparate de CraciunPui

Pui Shanghai

Din piept de pui cel mai mult ne place facut mini snitele sau pui Shanghai pentru ca iese foarte fraged si deloc innecacios.

Ingrediente:

  • 1 piept de pui
  • 3 oua
  • 4 linguri cu faina
  • sare
  • susan
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare.

Taiem pieptul de pui in fasii subtiri.

Batem bine ouale, adaugam faina si un praf de sare.

Punem uleiul la incins si adaugam fasiile de pui date prin ou batut si apoi presarate cu susan. Prajim pe ambele parti, dar nu lasam foarte mult, doar pana cand prind culoare aurie pentru ca pieptul de pui se face foarte repede.

Scoatem fasiile de pui pe un servet de bucatarie pentru a absorbi surplusul de ulei.

Pofta buna!

 

Rahela

Bine ai venit in bucataria mea virtuala! Sunt Rahela, autorul blogului Farfuria cu gust si va propun retete simple traditionale, dar si retete din bucatria internationala adaptate gustului nostru.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Check Also
Close
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker