Aluaturi dulci/foietajeDe postDulciuriRetete usoare de post

Strudel cu gem

Ingrediente

  • 1 pachet aluat de foietaj
  • 1 borcan de gem
  • zahar pudra pentru ornat (optional)

Am lasat aluatul de foietaj la dezghetat.

Cand s-a dezghetat, am taiat fasii de aprox. 7 cm latime cu 10 cm lungime, am pus gemul pe mijloc( eu am folosit gem de capsune). Lateralele le-am taiat in fasii de aprox. 1 cm, ca la pariziene , singura diferenta este ca am taiat pe ambele laterale, nu doar una. Apoi am inceput sa strang pe mijloc cate o fasie din fiecare laterala alternandu-le. Puteti face orice model doriti voi la strdele.

Le-am dat la cuptorul preincalzit pentru 35 de minute.

Pofta buna!

 

Rahela

Bine ai venit in bucataria mea virtuala! Sunt Rahela, autorul blogului Farfuria cu gust si va propun retete simple traditionale, dar si retete din bucatria internationala adaptate gustului nostru.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

68 − = 66

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker