MancaruriPui

Stufat cu carne de pui

Stufatul de pui cu usturoi verde este foarte gustos. In general faceam stufatul cu carne de miel/ oaie, dar ne place si cu carne de pui.

Ingrediente:

  • carne de pui ( aprox. 800g-1 kg)
  • 7-8 fire de usturoi verde
  • 2 linguri pasta de tomate
  • patrunjel verde
  • sare

Mod de preparare stufat cu carne de pui.

1.Dam intr-un clocot carnea de pui.

2.Punem intr-un vas termorezistent carnea de pui si adaugam usturoiul tocat rondele.

3. Dizolvam pasta de tomate intr-o cana de apa si o adaugam peste carne. Carnea trebuie sa fie acoprita de sos.

 

 

4. Adaugam sare dupa gust.

5. Dam stufatul la cuptorul preincalzit la 200 de grade pentru 1 ora. Din cand in cand intoarcem carnea sa se coaca uniform.

6.La final adaugam patrunjel verde tocat marunt.

Pofta buna!

Rahela

Bine ai venit in bucataria mea virtuala! Sunt Rahela, autorul blogului Farfuria cu gust si va propun retete simple traditionale, dar si retete din bucatria internationala adaptate gustului nostru.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker