
Stufatul de pui cu usturoi verde este foarte gustos. In general faceam stufatul cu carne de miel/ oaie, dar ne place si cu carne de pui.
Ingrediente:
- carne de pui ( aprox. 800g-1 kg)
- 7-8 fire de usturoi verde
- 2 linguri pasta de tomate
- patrunjel verde
- sare
Mod de preparare stufat cu carne de pui.
1.Dam intr-un clocot carnea de pui.
2.Punem intr-un vas termorezistent carnea de pui si adaugam usturoiul tocat rondele.
3. Dizolvam pasta de tomate intr-o cana de apa si o adaugam peste carne. Carnea trebuie sa fie acoprita de sos.
4. Adaugam sare dupa gust.
5. Dam stufatul la cuptorul preincalzit la 200 de grade pentru 1 ora. Din cand in cand intoarcem carnea sa se coaca uniform.
6.La final adaugam patrunjel verde tocat marunt.
Pofta buna!