MancaruriPorc

Tocanita de ciuperci cu carne de porc reutilizata

Tocanita de ciuperci cu carne de porc reutilizata

Tocanita de ciuperci cu carne de porc reutilizata sau cum sa reutilizezi carnea de porc prajita. Pentru ca-mi ramasese de cu seara carne de porc prajita si pentru ca nu m-am indurat sa o arunc, am facut o tocanita cu ciuperci.

Sfaturi utile!

  • Daca va ramane carne parjita sau fripta, nu o aruncati! O puteti refolosi pentru prepararea unei tocanite cu diverse legume.
  • Ciupercile champignon sunt unele dintre cele mai cunoscute si mai consumate ciuperci, acestea putand fi consumate si crude.
  • Nu trebuie gatite prea mult timp, ciupercile sunt gata de consum in 7 minute de fiert in apa clocotita.

Ingrediente:

  • carne prajita sau fripta
  • 1 ceapa
  • 2 borcane de ciuperci champignon feliate
  • 1 ardei kapia
  • 3 linguri pasta de tomate
  • sare
  • piper
  • marar verde

Mod de preparare.

1.Mai intai calim ceapa cu ciupercile.

2.Adaugam carnea de porc taiata cubulete si ardeiul kapia, pasta de tomate si o cana de apa.

3. Adaugam sare si piper dupa gust si lasam la fiert aproximativ 30-35 de minute. La final adaugam mararul tocat marunt.

Pofta buna!

Rahela

Bine ai venit in bucataria mea virtuala! Sunt Rahela, autorul blogului Farfuria cu gust si va propun retete simple traditionale, dar si retete din bucatria internationala adaptate gustului nostru.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker