Tocanita de ciuperci cu carne de porc reutilizata
Tocanita de ciuperci cu carne de porc reutilizata sau cum sa reutilizezi carnea de porc prajita. Pentru ca-mi ramasese de cu seara carne de porc prajita si pentru ca nu m-am indurat sa o arunc, am facut o tocanita cu ciuperci.
Sfaturi utile!
- Daca va ramane carne parjita sau fripta, nu o aruncati! O puteti refolosi pentru prepararea unei tocanite cu diverse legume.
- Ciupercile champignon sunt unele dintre cele mai cunoscute si mai consumate ciuperci, acestea putand fi consumate si crude.
- Nu trebuie gatite prea mult timp, ciupercile sunt gata de consum in 7 minute de fiert in apa clocotita.
Ingrediente:
- carne prajita sau fripta
- 1 ceapa
- 2 borcane de ciuperci champignon feliate
- 1 ardei kapia
- 3 linguri pasta de tomate
- sare
- piper
- marar verde
Mod de preparare.
1.Mai intai calim ceapa cu ciupercile.
2.Adaugam carnea de porc taiata cubulete si ardeiul kapia, pasta de tomate si o cana de apa.
3. Adaugam sare si piper dupa gust si lasam la fiert aproximativ 30-35 de minute. La final adaugam mararul tocat marunt.
Pofta buna!