
Aripioare de pui marinate
Aripioare de pui marinate ies atat de fragede si de gustoase incat sigur va vor incanta. Ai mei le indragesc foarte mult, le servim cu salata de varza, cu mustar si ketchup si sunt minunate. Eu le indragesc pentru simplul fapt ca se prepara usor si rapid.
Sfaturi!
- Aripioarele se amesteca cu iaurtul si condimentele si se lasa la frigider minim o ora pentru a iesi cat mai fragede si mai gustoase.
- Substituiri. Aripioarele se pot inlocui cu ciocanele
- Reteta usoara. Aceasta este o reteta atat de usoara si de gustoasa, incat sigur va fi pe placul vostru.
Ingrediente:
- 1 kg de aripioare/ ciocanele
- 200 gr iaurt simplu
- sare
- piper
- ardei boia
Mod de preparare.
1.Mai intai curatam aripioarele.
2.Pegatim intr-un bol incapator iaurtul si condimentele. Adaugam aripioarele in bolul cu iaurt si amestecam bine.
3.Dam aripioarele la rece pentru minim o ora, apoi le punem in tava sau intr-un vas de yenna si le dam la cuptorul preincalzit la 180 de grade pentru 50-60 de minute. Din cand in cand le intoarcem in tava sa nu se lipeasca.
Simplu, nu? Pofta buna!
Va sugerez sa incercati si ciocanele marinate cu mustar, si acestea sunt gustoase. Gasiti reteta aici – ciocanele