Imi plac foarte mult copanelele sau aripioarele facute in sos de mustar. Le da un gust si o fragezime aparte, la fel ca si cele marinate cu iaurt.
Ingrediente:
- 1 kg copanele
- 2 linguri de mustar
- 1 lingura de miere
- 2 linguri de apa calduta
- piper
- ardei boia dulce
- 1 lingura de oregano
- 1 lingura de busuioc
- sare
Mod de preparare copanele in sos de mustar cu miere.
1. Preparam sosul de mustar: punem intr-un bol incapator mustarul, adaugam mierea si restul condimentelor. Adaugam apa calduta si diluam amestecul.
2. Trecem fiecare copanel prin sosul de mustar si le punem in tava de cuptor. Eu am avut o tava cu grill.
3. Dam carnea de pui pentru 1 ora la cuptorul preincalzit la 200 de grade, iar din cand in cand intoarcem carnea. Serviti cu diverse garnituri sau cu salata. Pofta buna!
2 Comments