MancaruriPui

Copanele de pui in sos de mustar cu miere

Imi plac foarte mult copanelele sau aripioarele facute in sos de mustar. Le da un gust si o fragezime aparte, la fel ca si cele marinate cu iaurt.

Ingrediente:

  • 1 kg copanele
  • 2 linguri de mustar
  • 1 lingura de miere
  • 2 linguri de apa calduta
  • piper
  • ardei boia dulce
  • 1 lingura de oregano
  • 1 lingura de busuioc
  • sare

Mod de preparare copanele in sos de mustar cu miere.

1. Preparam sosul de mustar: punem intr-un bol incapator mustarul, adaugam mierea si restul condimentelor. Adaugam apa calduta si diluam amestecul.

2. Trecem fiecare copanel prin sosul de mustar si le punem in tava de cuptor. Eu am avut o tava cu grill.

3. Dam carnea de pui pentru 1 ora la cuptorul preincalzit la 200 de grade, iar din cand in cand intoarcem carnea. Serviti cu diverse garnituri sau cu salata. Pofta buna!


Rahela

Bine ai venit in bucataria mea virtuala! Sunt Rahela, autorul blogului Farfuria cu gust si va propun retete simple traditionale, dar si retete din bucatria internationala adaptate gustului nostru.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker