MancaruriPorcPreparate de Craciun
Friptura din muschi de porc la staniol
O friptura foarte gustoasa, suculenta, care merge servita cu diverse garnituri. Reteta am vazut-o la Dan, de pe un grup culinar si este minunata. Va recomand sa o incercati si voi!
Ingrediente:
- 1 muschi de porc
- sare
- piper
- ardei boia dulce
- usturoi pudra sau graunti pisati
- optional – 1 lingura de Maggi Secretul gustului
- staniol
Mai intai punem muschiul in tigaia grill ( eu nu am avut si l-am pus 5 minute in tigaia normala, dar fara ulei). Punem apoi muschiul pe staniol, il condimentam bine cu sare, piper, ardei boia, usturoi pudra sau graunti pisati.
Daca vreti, puteti adauga si delikat. Strangem staniolul bine si dam friptura la cuptor pentru 50 de minute.
Desfacem apoi staniolul si mai lasam 10-15 minute la cuptor. Eu l-am crestat putin sa vad daca este facut. Friptura isi va lasa un sos gustos.
Pofta buna!
3 Comments