AperitiveLegume

Budinca aperitiv din dovlecei

O budinca aperitiv foarte gustoasa. De fapt, dovleceii sunt printre legumele noastre preferate si ne plac gatiti in orice varianta. Budinca am copt-o intr-o forma mica cu diametrul de 21 de cm. Aici gasiti o intreaga categorie de mancaruri cu dovlecei – http://noiinbucatarie.ro/?s=dovlecei

Ingrediente:

  • 3 oua
  • 3 linguri de ulei
  • 4 linguri de faina
  • 2 dovlecei medii
  • 2 morcovi
  • 1 rosie
  • sare
  • piper
  • maghiran

Mod de preparare budinca aperitiv din dovlecei.

1.Dam dovleceii cu coaja pe razataoare cu ochiuri mici si ii stoarcem bine.

2. Dam morcovii pe razatoarea cu ochiuri mici.

3. Batem ouale cu uleiul cu un tel si adaugam treptat faina.

4. Adaugam si dovleceii, morcovii, sare, piper si maghiran si amestecam bine.

5. Punem compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt, ornam cu felii de rosie si dam la cuptorul preincalzit la 200 de grade pentru 40-45 de minute sau pana cand trece testul cu scobitoarea.

6. Presaram maghiran imediat ce scoatem budinca din cuptor, o lasam la racit si apoi o portionam. Pofta buna!

 

Rahela

Bine ai venit in bucataria mea virtuala! Sunt Rahela, autorul blogului Farfuria cu gust si va propun retete simple traditionale, dar si retete din bucatria internationala adaptate gustului nostru.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Check Also
Close
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker