IepureMancaruri

Friptura de iepure cu ciuperci si masline

O mancare foarte gustoasa cu carne de iepure, ciuperci si masline.

Ingrediente:

  • carne de iepure
  • 2 borcane de ciuperci feliate
  • 200 g masline
  • 2 cepe
  • 3-4 linguri de pasta de tomate
  • 100 ml ulei
  • sare
  • piper
  • oregano

Mod de preparare friptura de iepure cu ciuperci si masline.

1.Calim ceapa impreuna cu ciupercile si carnea de iepure pentru 10 minute.

2. Adaugam pasta de tomate diluata in 2 cani de apa , sare piper si oregano si dam la cuptor pentru 30 de minute.

3. Adaugam maslinele si mai lasam inca 15-20 de minute la cuptor.

Puteti adauga verdeata dupa gust. Pofta buna!

Rahela

Bine ai venit in bucataria mea virtuala! Sunt Rahela, autorul blogului Farfuria cu gust si va propun retete simple traditionale, dar si retete din bucatria internationala adaptate gustului nostru.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Check Also
Close
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker