IepureMancaruri

Friptura de iepure cu ciuperci si masline

O mancare foarte gustoasa cu carne de iepure, ciuperci si masline.

Ingrediente:

  • carne de iepure
  • 2 borcane de ciuperci feliate
  • 200 g masline
  • 2 cepe
  • 3-4 linguri de pasta de tomate
  • 100 ml ulei
  • sare
  • piper
  • oregano

Mod de preparare friptura de iepure cu ciuperci si masline.

1.Calim ceapa impreuna cu ciupercile si carnea de iepure pentru 10 minute.

2. Adaugam pasta de tomate diluata in 2 cani de apa , sare piper si oregano si dam la cuptor pentru 30 de minute.

3. Adaugam maslinele si mai lasam inca 15-20 de minute la cuptor.

Puteti adauga verdeata dupa gust. Pofta buna!

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker