
O friptura foarte gustoasa. De data asta am pregatit friptura de iepure cu usturoi verde pentru ca tocmai a iesit usturoiul in curte, iar mama care nu mananca prajeluri a gasit repede o reteta ideala pentru a gati iepurele.
Ingrediente:
- 1/2 de iepure
- 7-8 fire de usturoi verde
- 4-5 linguri pasta de tomate
- 50 ml ulei
- sare
- piper
- patrunjel verde
Mod de preparare friptura de iepure cu usturoi verde.
Mai intai spalam bine carnea de iepure sa nu mai ramana fire de par si o dam intr-un clocot.
Punem apoi carnea intr-o cratita, adaugam usturoiul tocat, pasta de tomate( eu am folosit o pasta de tomate facuta acasa), 2 cani de apa ( sau cat este nevoie sa acopere iepurele), sare si piper dupa gust si ulei si dam la cuptor pentru 60 de minute.
Din cand in cand mai intoarcem carnea in cratita sa se rumeneasca bine si daca mai este nevoie mai adaugam apa.
La final adaugam si patrunjelul tocat marunt.
Pofta buna!
One Comment