MancaruriPorc

Friptura de porc

Ingrediente:

  • 1 muschi de porc
  • 1 capatana de usturoi
  • 3-4 linguri pasta de tomate
  • sare
  • piper
  • delikat
  • marar

Mai intai, transam carnea si o punem in tava. Adaugam pasta de tomate, diluata cu o cana de apa. Presaram deasupra sare, piper, ardei boia si delikat ( optional). Usturoiul il curatam, il taiem marunt si il punem deasupra carnii.

 

Dam totul la cuptor, pentru 60-70 de minute. Din cand in cand, mai adaugam cate 1 cana de apa.

La final, presaram deasupra fripturii mararul tocat marunt.

Pofta buna! Este o friptura foarte frageda si gustoasa.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker