AlteleVacante si calatorii

Grădina Zoologică București

Grădina Zoologică București

Grădina Zoologică București  este situată chiar la marginea orașului, lângă pădurea Băneasa. Un adevarat parc natural ce adăpostește o serie de animale, păsări, pești și reptile, precum și o mulțime de informații despre acestea vei găsi pe panourile din fața fiecarei cuști.  Cu o suprafață de aproximativ 5 hectare, Zoo Băneasa adăpostește peste 150 de specii de animale sălbatice și domestice.

Ce poți vedea  la ZOO Băneasa

  • La Grădina Zoologică București  ȋntâlnești o serie de animale precum: leu, zebre, cămile, jaguar, tigru, lame, porci spinoși, nutrii și mai multe specii de maimuțe.  Este stabilit un traseu cu ajutorul săgeților pe care vizitatorii sunt ȋndemnați să ȋl urmeze.
  • Se pot vedea și o serie de păsări, pelicani, păuni și papagali. Peștii și reptilele se află ȋn acavriile speciale amplasate ȋn ȋncăperea destinată acestora.
  • Cel mai multe ne-au placut ȋnsă flamingo, acele păsări frumoase de culoare roz cu picioare lungi și poneii (deși am mai ȋntâlnit ponei, fetiței noastre i-au plăcut tare mult).
  • Există chiar la intrarea ȋn grădina zoologică  și spații diverse amenajate pentru a putea face fotografii cu cei mici.

Costul unui bilet este de 13 lei/ adult si 6,5 lei/ copil, iar acestea se pot achiziționa chiar de la intrarea ȋn grădina zoologică.

Acesta este locul ideal de a merge ȋmpreună cu copii. Există bănci din loc ȋn loc pentru a te odihni și chiar un loc de joacă amenajat pentru copii. Vino cu sticluța de apă și ceva de ronțăit, ȋn incinta grădinii zoologice nu vei găsi să cumperi. Există, totuși, o fântână frumoasă cu capete de zebră unde te poti racori.

Pe strada cu grădina zoologică vei găsi o serie de terase și restaurante, iar ca și loc de parcare, mașinile se pot parca pe marginea drumului. Nu există parcare amenajata, iar in zilele călduroase este foarte aglomerat.

   

Rahela

Bine ai venit in bucataria mea virtuala! Sunt Rahela, autorul blogului Farfuria cu gust si va propun retete simple traditionale, dar si retete din bucatria internationala adaptate gustului nostru.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

+ 37 = 40

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker