LegumeMancaruriRetete de post

Mancare de post cu legume

Ingrediente:

  • 1 punga de legume mexicane
  • 2 cepe
  • 3 linguri pasta de tomate
  • ulei
  • sare
  • piper
  • marar sau patrunjel

Mod de preparare.

Ceapa o taiem julienne si o punem la calit in ulei incins pentru 7-8 minute. O lasam pana cand incepe sa se caleasca, adaugam pasta de tomate, 1 cana de apa si legumele congelate.

Lasam la fiert 25-30 de minute amestecand din cand in cand. Daca este nevoie, mai adaugam apa. Adaugam sare si piper dupa gust.

La final adaugam si mararul.

Pofta buna!

Rahela

Bine ai venit in bucataria mea virtuala! Sunt Rahela, autorul blogului Farfuria cu gust si va propun retete simple traditionale, dar si retete din bucatria internationala adaptate gustului nostru.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

72 − = 69

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker