MancaruriPui

Musaca de dovlecei cu carne de pui

Ce faci cu un pui de tara cand piticii nu o agreeaza? Improvizezi! A fost bataie pe musacaua asta. Am adaugat smantana deasupra, iar gustul de dovlecei cu carne de pui este gustos tare.

Ingrediente:

  • 2 dovlecei
  • aprox.500 g carne de pui
  • 3 oua
  • 250 g smantana
  • 2 cepe
  • 2 rosii
  • 50 ml ulei
  • sare
  • piper
  • maghiran
  • patrunjel verde

Mod de preparare musaca de dovlecei cu carne de pui.

1.Fierbem carnea de pui.

2.Calim ceapa tocata marunt, adaugam carnea de pui tocata si rosiile date pe razatoarea cu ochiuri mari. Lasam la calit 10-15 minute. Adaugam sare, piper, maghiran si patrunjel verde tocat marunt.

3. Taiem dovleceii rondele subtiri.

4. Ungem un vas de yenna cu ulei, asezam un strat de rondele de dovlecei, apoi adaugam carnea.

5. Acoperim cu alt strat de dovlecei.

6. Batem ouale cu smantana, adaugam un praf de sare si le turnam uniform deasupra dovleceilor.

7. Presaram piper si maghiran si dam la cuptor la 200 de grade pentru 50-55 de minute. Presaram patrunjel verde. Lasam 20-25 de minute sa se raceasca, apoi portionam.Pofta buna!

Rahela

Bine ai venit in bucataria mea virtuala! Sunt Rahela, autorul blogului Farfuria cu gust si va propun retete simple traditionale, dar si retete din bucatria internationala adaptate gustului nostru.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker