Ce faci cu un pui de tara cand piticii nu o agreeaza? Improvizezi! A fost bataie pe musacaua asta. Am adaugat smantana deasupra, iar gustul de dovlecei cu carne de pui este gustos tare.
Ingrediente:
- 2 dovlecei
- aprox.500 g carne de pui
- 3 oua
- 250 g smantana
- 2 cepe
- 2 rosii
- 50 ml ulei
- sare
- piper
- maghiran
- patrunjel verde
Mod de preparare musaca de dovlecei cu carne de pui.
1.Fierbem carnea de pui.
2.Calim ceapa tocata marunt, adaugam carnea de pui tocata si rosiile date pe razatoarea cu ochiuri mari. Lasam la calit 10-15 minute. Adaugam sare, piper, maghiran si patrunjel verde tocat marunt.
3. Taiem dovleceii rondele subtiri.
4. Ungem un vas de yenna cu ulei, asezam un strat de rondele de dovlecei, apoi adaugam carnea.
5. Acoperim cu alt strat de dovlecei.
6. Batem ouale cu smantana, adaugam un praf de sare si le turnam uniform deasupra dovleceilor.
7. Presaram piper si maghiran si dam la cuptor la 200 de grade pentru 50-55 de minute. Presaram patrunjel verde. Lasam 20-25 de minute sa se raceasca, apoi portionam.Pofta buna!
One Comment