AperitivePreparate de Craciun
Perisoare aperitiv din carne de porc
Perisoare aperitiv din carne de porc
Perisoare aperitiv din carne de porc sunt un aperitiv forte gustos intalnit des pe platourile traditionale romanesti. Sunt atat de gustoase perisoarele astea si datorita faptului ca nu am adaugat cartof in compozitie, ci doar carne macra de porc cu diferite condimente. Perisoare facute special pentru sarbatoarea Craciunului.
Ingrediente:
- 500 g carne de porc
- 2 oua
- 1 ceapa mare
- 1 morcov
- 2 catei de usturoi
- 1 lingura de pasta de tomate
- ardei boia dulce
- sare
- piper
- marar
- 100 g faina
Punem carnea tocata intr-un bol. Adaugam morcovul ras pe razatoarea mica si ceapa tocata marunt. Adaugam usturoiul pisat ca pentru mujdei, pasta de tomate, sare, piper, ardei boia, mararul tocat marunt si ouale si amestecam bine compozitia.
Punem faina intr-o farfurie si dam peisoarele prin faina, apoi le prajim in ulei incins.
Pofta buna!