MancaruriPui

Ostropior cu carnati si aripioare

Un altfel de ostopior pentru astazi, foarte gustos si destul de rapid: ostropior cu carnati si aripioare.

Ingrediente ostropior cu carnati si aripioare:

  • 7-8 aripioare
  • 2 carnati proaspeti
  • 1 ceapa
  • 2 ardei grasi
  • 7-8 rosii sau  3 linguri pasta de tomate
  • 2-3 catei de usturoi
  • 100 ml ulei
  • busuioc
  • oregano
  • patrunjel
  • sare

Mod de preparare ostropior cu carnati si aripioare.

1. Taiem ceapa marunt, ardeii julienne si le punem impreuna la calit in ulei incins pentru 5-6 min.

2. Separam copanelul de cealalta parte a aripioarelor,  iar varfurile nu le-am folosit. Punem carnea peste legume la calit.

3. Adaugam si carnatii proaspeti taiati rondele. Lasam impreuna la calit pentru 10 min.

 

4. Adaugam  pasta de tomate si 1 cana de apa ( puteti folosi rosii date pe razatoare si in acest caz puneti mai putina apa). Mai lasam 25 de min. la fiert. Mai adaugam apa daca mai este nevoie.

5. Adaugam usturoiul tocat marunt, oregano, busuioc si sare dupa gust. Mai lasam 5 min. pe foc si putem stinge focul. Presaram patrunjel tocat marunt deasupra.

Servim cu mamaliguta.

Sa aveti pofta la ostropior cu carnati si aripioare! Este o mancare foarte gustoasa!

Rahela

Bine ai venit in bucataria mea virtuala! Sunt Rahela, autorul blogului Farfuria cu gust si va propun retete simple traditionale, dar si retete din bucatria internationala adaptate gustului nostru.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

+ 5 = 11

Check Also
Close
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker