AlteleVacante si calatorii

Piscinele naturale din Sliema

Piscinele naturale din Sliema

Piscinele naturale din Sliema sunt locul unde Marea Mediterana a sapat in stanca mici adancituri de-a lungul anilor., iar oamenii le-au transformat in piscine.

  • Sliema este unul dintre cele mai animate si mai frumoase orase ale Maltei, o insula mica situata la doar 2,30h de zbor fata de Romania.  Sliema ofera o priveliste superba asupra capitalei insulei, frumoasa Valetta si, desi este foarte animata, este foarte sigura.

Malta fiind o insula cu o baza importanta de calcar, formatiunile stancoase fac parte din peisaj aproape la orice pas.

Piscinele naturale sapate in stanca de la malul marii sunt atractia principala a Sliemei pe timpul zilei. Plaja Qi-Si Sana Beach este una dintre cele mai frumoase, desi nu este o plaja confortabila cu nisip. Aici poti face scufundari, sarituri, poti innota si te poti relaxa ore bune. Iar culoare apei este uimitoare de-a lungul piscinelor, datorita acesteia colonii de pestisori sut usor de identificat chiar de la mal.  Sunt amenajate scari tot sapate in stanca pentru a inlesni accesul in piscine, balustrazile acestora fiind usor ruginite din cauza sarii. Usor alunecoase sunt si treptele.

Este o incantare sa iti petreci ziua aici si o noutate cu totul, noi fiind obisnuiti cu plajele cu nisip.  Am vizitat acesta plaja aproape zilnic fiind foarte aproape de locul cazarii nostre in Sliema.

Pentru a ajunge la aceata plaja se coboara scari, insa deasupra scarilor exista trotuarul unde poti face promenade, butic amenajat pentru racoritoare si, ceva mai departe, terase.

Cazare

Ne-am cazat intr-un apartament superb situat pe malul marii in Sliema, La Rive Apartment. Va recomand acest apartament si va recomand si Sliema ca si locatie de cazare. Este un orasel superb, l-am indragit de cum am coborat din Bolt. Pentru mai multe detalii despre aceasta cazare, dati clic aici.

Un articol despre intreaga insula, cu sfaturi, recomandari si obiective turistice am scris aici.

Rahela

Bine ai venit in bucataria mea virtuala! Sunt Rahela, autorul blogului Farfuria cu gust si va propun retete simple traditionale, dar si retete din bucatria internationala adaptate gustului nostru.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker