Aluaturi dulci/foietajeDe postDulciuriRetete usoare de post

Placinta cu mere

Ingrediente:

  • 1 aluat de foietaj
  • 1 kg mere
  • 1 lingurita de scortisoara
  • 3 linguri de zahar
  • zahar pudra

Lasam aluatul de foietaj la dezghetat. Merele le dam pe razatoare, le amestecam cu zaharul si le punem pe foc pana cand zeama lasata de ele se evapora. Cand sunt gata, le adaugam si scortisoara.

Aluatul de foietaj il taiem in felii, punem pe mijlocul fiecarei felii mere si rulam. Punem in tava, dar cu putin spatiu intre ele ca vor creste foarte mult si taiem portii de marimea dorita.

 

Dam la cuptor pentru 25 de minute sau pana cand sunt rumenite frumos.

Cand sunt gata, le pudram cu zahar pudra.

Pofta buna!

     

Rahela

Bine ai venit in bucataria mea virtuala! Sunt Rahela, autorul blogului Farfuria cu gust si va propun retete simple traditionale, dar si retete din bucatria internationala adaptate gustului nostru.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker