OaieRetete de Paste

Stufat de miel la cuptor

In fiecare an de Paste, stufatul de miel este nelipsit de pe masa noastra. Imi amintesc cu atata drag cum in copilarie mama punea stufatul la cuptor sambata noaptea, iar cand ajungeam de la biserica cu lumina, dupa ora 12 noaptea, la noi in casa mirosea atat de bine. Minunat mirosul asta!

Ingrediente:

  • 1 kg carne de miel
  • 7-8 fire de usturoi verde
  • 2-3 linguri de bulion
  • sare

Mod de preparare.

Mai intai fierbem carnea de miel, doar cat sa dea in cateva clocote.

Punem carnea fiarta intr-un vas de yenna sau intr-o tava, adagam ustroi tocat, bulionul dizolvat in apa si punem peste carne.

Dam stufatul la cuptor pana cand carnea se rumeneste usor.

Presaram verdeata tocata.

Rahela

Bine ai venit in bucataria mea virtuala! Sunt Rahela, autorul blogului Farfuria cu gust si va propun retete simple traditionale, dar si retete din bucatria internationala adaptate gustului nostru.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

− 1 = 4

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker