MancaruriPorc

Varza acra cu pulpa de porc

Ingrediente:

  • 2 verze
  • 700-800 g pulpa de porc
  • 1 ceapa mare
  • 1 morcov
  • 3 linguri pasta de tomate
  • marar
  • piper
  • smantana

Mod de preparare.

Mai intai tocam varza, ii adaugam 2-3 cani de apa, ceapa tocata marunt, morcovul ras pe razatoarea cu ochiuri mari si punem la fiert 35-40 de minute.

Adaugam pasta de tomate, inca 1 cana de apa, piper si dam la cuptor pentru inca 40-45 de minute. Mai mestecam din cand in cand si mai adaugam apa, daca este nevoie.

Adaugam carnea prajita si mararul si mai lasam inca 15-20 de minute la cuptor.

Servim cu smantana.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker